jueves, 12 de mayo de 2011

DEBAT ELECTORAL DE TOTS ELS CANDIDATS - Antonio Martinez Caceres

Encara tinc la pell de gallina, ha sigut una passada, feia molts anys que no hem bullia la sang com avui, Les Bernardes plenes a tope, sense que ningú trobes a faltar als que ja sabem, es una llastima que el seu orgull inútil sigui la seva perdició.








 facebook twitter blog you tubemyspace






 

1 comentario:

  1. Moltes gràcies per invitar a la May i per portar-vos tan bé amb ella.

    Com ja sabeu -i mai hem amagat- la May és molt nova en aquest món de la política, al que s'ha vist abocada per tractar de posar de manifest el malestar de la gent que com ella viuen el dia a dia del poble.

    Malgrat la seva inexperiència política i saber que "se la menjarien" en aquest debat, ha tingut el valor suficient per anar-hi tota sola. Als seus companys del MSR ens hauria agradat acompanyar-la per recolzar-la en una situació que li venia gran, però malauradament cap de nosaltres ha pogut anar-hi per motius de feina.

    La May sap perfectament que la seva intervenció no ha estat precisament la millor de totes però malgrat això, malgrat que no hagi sigut capaç de defensar millor la postura del nostre partit, nosaltres estem MOLT ORGULLOSOS d'ella perquè ha demostrat tenir molt de coratge.

    L'objectiu del MSR en aquestes eleccions, més que obtenir una regidoria és fer que la gent es comenci a moure, a protestar, a queixar-se i a treure's la por de sobre. Esperem de tot cor que la May serveixi d'exemple per altres persones que pateixen però que callen.

    De nou, moltes gràcies per tot.

    ResponderEliminar