domingo, 15 de enero de 2012

TOTSALT - Parlem de l’ARU

[15-01-12] 

A molts polítics els emprenya molt la definició "Classe política" i es reuneixen, pacten i busquen l'explicació a les seves baixades electorals.
Per desgràcia, molts d'ells busquen culpables externs i segueixen sense aprendre la lliçó perdent el temps en congressos, fent oposicions destructives i perdent bones oportunitats de trobar solucions imaginatives als problemes dels ciutadans.
Per sort els polítics que anteposen els seus interessos personals per sobre dels ciutadans són una minoria (més que res perquè si no, ja faria molt de temps que no existiríem), però això no vol dir que el perfil de molts d'ells sigui l'adequat per la responsabilitat que tenen, pecant moltes vegades d'una sobèrbia ingènua, que els fa viure en un món diferent a la resta de ciutadans, i que els fa fer autèntiques bestieses per falta de coneixements i sobre tot per no escoltar les necessitats reals de la gent a la que governen.
Espanya està plena d'exemples per a tots els gustos i colors, però avui parlarem del Pla Aru, una bestiesa firmada sense el consentiment dels veïns afectats i oblidant que estaven jugant amb las llars d'una gran part del poble de Salt, fruit de tota una vida de treball.
El Pla Aru és un projecte mal redactat, mal finançat i que només beneficiava als redactors i als constructors del projecte, ni tan sols a l'Ajuntament que havia de finançar una part massa elevada amb els impostos de tots els Saltencs.
El més trist és que ningunejava als veïns, que perdien la seva llar, als comerciants, que ni tan sols els tenien en compte. No volem fer llenya de l'arbre caigut, però pensem que aquesta guerra inútil, per un projecte inviable que ha costat un preu molt alt als seus impulsors, i que només només ha beneficiat als redactors, que sembla ser, són els únics que han cobrat.
Per això celebrem la tornada a la realitat, feta pel nostre alcalde, en Jaume Torramadé, que a la roda de premsa del 13 de gener va reconèixer la impossibilitat de realitzar el projecte tal com està redactat, la necessitat de canviar-lo per un altre model que ajudi a salvar la part financera de l'estat, sense cap enderrocament, restaurar el Barri Centre, comprant pisos per al jovent, gent gran i restaurar l'equilibri perquè torni a la normalitat de qualsevol altre barri de Salt.
Esperem que la cosa continuï avançant, a l'igual que la neteja i la seguretat al barri, que a poc a poc i com no vol la cosa ja es comencen a notar alguns canvis.

Francesc Membrive - Moviment Anti-Aru

facebook twitter blog you tubemyspace    

No hay comentarios:

Publicar un comentario