domingo, 30 de mayo de 2010

TOT SALT - La Plataforma Anti ARU convocà prop de 200 veïns preocupats per les seves vivendes.

5/29/2010
El segon tinent d’alcalde, Mingo Álvarez, i el regidor de medi ambient, Toni Gómez, intenten explicar davant de quasi 200 persones el que serà el Projecte ARU

L’ambient era de desconfiança total i les explicacions d’Alvarez no calaven entre el públic. Álvarez va explicar els passos que tindrà el projecte i com la compra d’habitatges, expropiacions i reallotjaments s’anirien fent de forma pausada ja que es començaria per la compra d’habitatges buits i després se seguiria amb la resta de propietaris dels pisos que es vulguin comprar.

De la reunió no se’n va poder extreure res en concret ja que era a l’aire lliure sense megafonia i que poc a poc es van anar concentrant quasi dues-centes persones, on cada un feia la seva pregunta sense deixar escoltar les explicacions dels representants de l’ajuntament. Per això, Álvarez va agafar el compromís de convocar una reunió pròximament a les Bernardes.

Álvarez també va explicar que per al 9 de juny hi ha concertada una trobada amb l’ AAVV del Barri Centre per informar-los, però són molts els veïns que han preferit tirar per un altre costat i formar aquesta plataforma ja que asseguren no sentir-se representats per l'Associaicó de Veïns del barri .

Francesc Menbrive, portaveu de la plataforma que està en procés de constitució, ha obtingut la confiança de molts veïns i ja ha deixat força clar que volen ser els primers en estar informats i que la concentració de veïns deixa clar que ells estaran a primera línea.




TotSalt.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario