domingo, 30 de mayo de 2010

L' Ajuntament de SALT va aprovar el dia 17 de Maig del 2010, amb el consens de tots els grups polítics, el PLA ARU, és a dir, el pla d' Àrea de Renovació Urbana. Es realitzarà a la "zona centre" del poble, que consisteix, a fer caure 600 habitatges i reallotjar els seus propietaris.
El Pla ARU, engloba tota l' àrea del perímetre dels carrers Àngel Guimerà, Santiago Ramon i Cajal, Torres i Bages, Països Catalans i Esteve Vila.

La plataforma Anti-ARU preocupada pel problema social que vivim des de fa uns anys, amb una immigració i una taxa d' atur molt elevades, i amb una població autòctona cada vegada més envellida, ESTEM PREOCUPATS !!!. tenim molts dubtes i poques esperances que les solucions plantejades pel nostre Ajuntament, siguin les idònies per solucionar els esmentats problemes.
Segons paraules de la nostra alcaldessa, aquesta inversió farà dignificar i recuperar el cor del nostre poble. A nosaltres, La Plataforma Anti-ARU ens sembla més, una operació especulativa.

Així que davant dels dubtes que se'ns planteja i la poca informació rebuda per part del nostre Ajuntament en dur a terme el PLA ARU, la nostra "Plataforma independent Anti-ARU", pretén treballar dins de la legalitat, per vetllar, informar i defensar els drets i interessos dels veïns de la "ZONA CENTRE" del poble de SALT.

Una vegada extingit el Pla ARU, la plataforma quedarà dissolta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario